Laatste tips!

Zimmertoren

Nu zondag, 17 september, trek jij je wandelschoenen aan voor de CM Urban Walk Lier! Een prachtige route van 10 km door de stad met bijzondere gebouwen en verborgen plekjes (met een extra lusje van 2 km extra voor de echte wandelliefhebber door het natuurgebied Nazareth Zuid).

Deze 12 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!

1. Afhalen deelnemersbadge

Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 17 september je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone op het Paradeplein. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

2. Start in waves

Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is jammer genoeg niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.

3. Openingsuren locaties

Neem zondag je tijd om Lier te ontdekken. Hou wel rekening met de openingsuren van alle locaties, die zijn aangepast aan de eerste en laatste startwave. Je vindt ze op de achterkant van je badge of de website.

4. Bereikbaarheid & autovrije zondag

We raden aan alle deelnemers aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Hou rekening met verkeershinder wegens een autovrije zondag in de binnenstad van Lier op zondag 17 september!  Bekijk hier de bereikbaarheidsinformatie.

5. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?

Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Antwerpen vind je in de FAQ!

6. Hou je aan de verkeersregels

Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.

7. Locaties

Het stadsmuseum, de Kwekerij en de Reuzenhal… We verrassen jullie zondag met maar liefst 15 toplocaties!
Ontdek hier het volledige parcours.

8. Jouw portie Arla Skyr

Onderweg, ter hoogte van de Beeldacademie, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet. Klinkt niet slecht toch?

9. Deelnamepakket
Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:

  • Een origineel chocolaatje bij de Kwekerij
  • Een Liers Vlaaike in het stadspark (evenementenweide)

Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Lier magneet.

10. Herbruikbare bekers

Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de CM Urban Walk Lier. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (op het Paradeplein) een handige opvouwbare beker voor maar € 3 aan de Helpdesk.

11. Hoe meer zielen…

Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. zaterdagavond 16 september (23u59).

12. Have fun!

Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.


We zien je graag aan de start!
👋

Organisatie CM Urban Walk Lier

Deel dit bericht